4711 muelhens

4711 er en tysk parfumeproducent, der har en lang historie og er kendt for sin ikoniske Original Eau de Cologne. Mærket blev grundlagt i 1792 i byen Köln af Wilhelm Mülhens, og siden da har det været en af de mest anerkendte og respekterede producenter af dufte.

Den originale 4711 Eau de Cologne er kendt for sin friske, citrusagtige duft, der er ideel til både mænd og kvinder. Parfumen er blevet en klassiker inden for dufte og er stadig populær i dag, mere end 200 år efter dens opfindelse.

Ud over Original Eau de Cologne har 4711 også lanceret en række andre dufte, herunder Floral Collection, Acqua Colonia og Wunderwasser. Hver duft har sin egen unikke karakter og sammensætning af ingredienser.

Floral Collection inkluderer blomsterdufte såsom Rose, Lilac og Jasmine, mens Acqua Colonia indeholder mere friske og lette dufte som Lemon & Ginger, Lime & Nutmeg og Pink Pepper & Grapefruit. Wunderwasser-serien er en mere kompleks og sensuel serie af dufte, der inkluderer ingredienser som rav, cedertræ og kardemomme.

Generelt er 4711 kendt for sine friske, rene og enkle dufte, der er perfekte til daglig brug. Duftene er også velegnede til dem, der foretrækker mere klassiske og traditionelle dufte. Med sin lange historie og ekspertise inden for parfumeproduktion er 4711 et mærke, der kan stole på, når man søger en kvalitetsparfume.

Viser alle 7 resultater